Učenici i nastavnici iz Crne Gore učestvovali na Međunarodnom sajmu preduzeća za vježbu u Sloveniji

utorak, 15 mart 2016.

NASLOVNA SLIKA - SLovenija sajam

U organizaciji Ministarstva obrazovanja Slovenije i slovenačkog Servis centra preduzeća za vježbu, u Celju  je 9. marta 2016. godine, održan  Međunarodni sajam virtuelnih preduzeća za vježbu. Na sajmu je učestvovalo 48 preduzeća za vježbu iz pet zemalja. Svoje usluge i proizvode na sajmu je predstavilo dva preduzeća za vježbu i tri preduzetnička kluba iz Crne Gore, i to: „The Decoupage Technique“ iz JU SEŠ „Mirko Vešović“  - Podgorica, „Rock shock“ iz JU SMŠ „Mladost“ – Tivat, „Servis&Art“ iz Škole za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić“ - Podgorica, „Žica“ iz JU Gimnazija „Slobodan Škerović“ - Podgorica i „MonteŠtrik“ iz JU Gimnazija „Petar I Petrović Njegoš“ - Danilovgrad. Nakon održanog takmičenja proglašeno je 10 najboljih preduzeća za vježbu, odnosno klubova na sajmu. Preduzetnički klub - MonteŠtrik- iz danilovgradske gimnazije je osvojio 10. mjesto, a preduzetnički klub - Žica- iz podgoričke gimnazije 7. mjesto.

 

 opširnije >>> 

Najava: IV Nacionalni sajam preduzeća za vježbu

petak, 26 februar 2016.

Servis centar preduzeća za vježbu planira da organizuje IV Nacionalni sajam PZV-a, u maju 2016. godine u Podgorici.  O tačnom datumu i mjestu održavanja sajma, obavijestićemo vas u narednom periodu. Da bi se izbjegli veliki troškovi učešča, predviđeno je da preduzeća za vježbu izlože svoje proizvode i usluge na školskim klupama, bez štandova, a iza klupa se mogu postaviti roll-upovi, table, police i sl.

Prijava za IV Nacionalni sajam PZV-a 2016.doc

 opširnije >>> 

Novogodišnja čestitka

petak, 25 decembar 2015.

Cestitka 2016

Obavještenje o radu preduzeća za vježbu

utorak, 01 decembar 2015.

Poštovani učenici i nastavnici,

Obavještavamo vas da smo izvršili analizu dosadašnjeg rada preduzeća za vježbu i da smo uočili da je obavljen mali broj transakcija kako nacionalnih tako i međunarodnih i da je samo nekoliko preduzeća poslalo mjesečne izvještaje o zaradama i prijavu za PDV. Takođe, primili smo poruke od brojnih preduzeća koja se žale da pojedina preduzeća ne odgovaraju na ponude i da ne žele da sarađuju. Mi ćemo ubuduće češće kontrolisati vaš rad i objavljivaćemo informacije o vašem radu. Preduzeća koja ne budu ispunjavala redovno svoje obaveze neće moći da učestvuju na nacionalnom i međunarodnim sajmovima i u drugim aktivnostima koje planiramo za narednu godinu kako za učenike tako i za nastavnike. Ovom prilkom zamolili bi sva preduzeća za vježbu da prilikom slanja ponuda to ne rade kolektivno odnosno da ponude šalju pojedinačno svakom preduzeću.

Nadamo se da ćete uvažiti ove naše primjedbe i sugestije i da ćete svoj rad i obaveze ispunjavati u skladu sa nastavnim planom.

Servis centar preduzeća za vježbu

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 41 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc