Obavještenje za PZV-a koja nisu podnijela zahtjev za otvaranje žiro računa

petak, 27 novembar 2015.

Obavještavamo preduzeća za vježbu koja još nisu podnijela zahtjev za otvaranje žiro računa da to urade najkasnije do 04.12.2015.godine. Preduzeća koja ne budu podnijela zahtjev do ovog roka, neće moći da dobiju žiro račun i da obavljaju plaćanja prema drugim preduzećima. U priligu je spisak PZV-a koja nisu podnijela zahtjev za otvaranje žiro računa:

 

 opširnije >>> 

Poziv za obuku nastavnika

četvrtak, 05 novembar 2015.

Servis Centar preduzeća za vježbu će u saradnji i pod pokroviteljstvom austrijske organizacije KulturKontakt, organizovati 2 seminara za sve nastavnika koji ove školske godine realizuju nastavu iz Preduzeća za vježbu, a koji nisu do sada prošli obuku. Mjesto održavanja seminara će biti Podgorica, a termin će biti naknadno određen.

Stoga, pozivamo sve nastavnike koji nisu prošli obuku da se najkasnije do 15.novembra 2015.godine prijave Upravama škola i da dostave sljedeće podatke:

 

 

 opširnije >>> 

Obavještenje o međunarodnim sajmovima preduzeća za vježbu u 2016.godini

sreda, 28 oktobar 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Ukoliko postoji interesovanje za učešće na nekom od međunarodnih sajmova, možete se obratiti Servis centru PZV-a, do 05.decembra, a mi ćemo, ukoliko postoji dovoljan broj zainteresovanih, pokušati da organizujemo učešće na istim.

U nastavku možete vidjeti vrijeme održavanja međunarodnih sajmova u Sloveniji i Bugarskoj.

 opširnije >>> 

Informacije o žiro računu i bankarskom softveru

ponedeljak, 19 oktobar 2015.

Dragi učenici i nastavnici,

Zahtjev za otvaranje žiro računa možete da šaljete nakon što dobijete potvrdu o registraciji vašeg PZV-a. Zahtjev se popunjava elektronskim putem preko našeg sajta i u skladu sa uputstvom. Od ove školske godine, koristiće se novi unaprijeđeni bankarski softver, koji smo prije mjesec dana dobili od kolega iz Austrije i koji će koristiti skoro sve zemlje u kojima se realizuje ovaj model nastave. Uputstvo za korišćenje novog softvera nalazi se sa lijeve strane menija na našem sajtu. Uputstvo je na engleskom jeziku i molimo vas da ga dobro proučite prije njegovog koriščenja. Ukoliko budete imali nekih problema ili nedoumica, molimo vas da nas kontaktirate. 

 

Servis centar preduzeća za vježbu  

 opširnije >>> 

Ko je Online

Ko je na mreži: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

logo min prosvetelogo centarlogo kultur kontaktlogo adc